zaterdag, 28 juni 2008

Busy busy busy

De komende dagen daarop bleken al gauw heel druk te worden. Etentje met Peter en Sofie (vrienden) op dinsdag avond. Woensdag werd een pruikenjacht dagje.  Al bij al goed gelachen die dag samen met ons mama. Maar blond zijn is precies niet echt voor me weggelegd.

verkleind Afb008verkleind Afb020

Klaar voor de pruikenjacht                      Even een blondje J

Kityu (collega uit Nederland) op bezoek die donderdag namiddag. ‘s Avonds is ons Katrien (nicht) me wat komen vergezellen. Iedereen wil me precies nog even zien voordat de chemo start.

Vrijdag’s dan even in Klina gaan bevestigen dat we inderdaad mee willen doen aan de studie. Zoals ik verwachte stelde Dr. Verhoeven 28 mei voor als eerste chemo dag. Gezien dit de verjaardag van Heidi en Katrien is, zag ik dat dus niet echt zitten. Niet echt een associatie die je je verdere leven wil maken. ‘Mag dat een weekje later zijn’ vroeg ik de dokter voorzichtig. ‘Geen probleem’. ‘4 juni wordt het dus’.

‘s Avonds eindelijk de hereniging met Heidi. Eerst lekker gaan eten en bij kletsen. Aai en wat hadden we niet allemaal te vertellen. J Het was duidelijk lang geleden. Daarna werden we verwacht in de Arenbergschouwburg voor een avondje Wouter Deprez.

ZOEF … de tijd lijkt wel voorbij te vliegen.  Zalig zo lekker druk. ’s Maandags een bezoek aan mijn collega’s. Uitgenodigd voor de lunch! Champagne! Dat slaan we nooit af hé.


 

18:45 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.