woensdag, 27 augustus 2008

Joie de vivre Part III

Zoals gezegd vervolgde onze weg zich. Al gauw merkten de prinsesjes op dat het landschap veranderde en dat die mooie zonnebloemen, die ze al eerder dit jaar bewonderd hadden, weer opdoken.

Tricky deze zijn echt wel voor jou!
282729

De droom van de prinsesjes naar rust en schoonheid werd volledig ingevuld toen ze hun kleine kasteel voor de volgende 6 dagen bereikten.  Château de la Varenne, gastheer Gérard, gastvrouw Joëlle en vrolijke hond Avril heetten de jonge dames welkom en al gauw voelden ze zich thuis in hun nieuwe kamer “Chambre d’Annie”.  Wie zou zich daar niet thuis voelen! Oh ja zelfs het zonnetje was terug van de partij. J

3031

Maandag 18 augustus 2008.  Ondanks het feit dat het zonnetje ons terug verlaten had, gingen we met volle moed de volgende ontdekking tegemoet.  Deze keer stond het stadje Chinon op de planning.  Zoals wel met de meeste kastelen had de tand des tijd ook hier een serieuze ravage aangericht en bleek dat er van het kasteel niet veel meer over was.  Niettemin kon de hoogte, de torentjes en de verborgen plekjes van deze burcht de prinsesjes wel bekoren.  

333234
3536

Helaas dachten de benen van dit prinsesje er iets anders over en een rustpauze inlassen was zeker geen luxe.Een wandeling in het stadje bracht ons terug naar de Renaissance tijd.  De verlatenheid van de straten dreef ons verder langs kerken, het standbeeld van Jeanne d’Arc en de oude huisjes.

373839

Met een welverdiende rust aan het zwembad sloten de prinsesjes dan ook hun dag af …

40

Still more to come … look out for Joie de vivre Part IV

Ps: Beste lezer, terwijl u dit leest krijgt dit prinsesje haar vijfde cocktail … duim met me mee

10:30 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:) / :( Hopelijk heb je deze keer met je extra medicamentjes wat minder last van de neuropathieën en anders oogjes toe en deze mooie herinneringen naar boven toveren! ... Enneuh als ik goed heb meegeteld ... op naar de laatste?

Gepost door: flupque | woensdag, 27 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

dank u voor die bloemen...!!
ja, kan ze wel smaken, die mooie zonnebloemen...thanx!

jou wens ik vandaag en de volgende dagen, tijdens en na je 5de coctail, heel veel zonnebloemenenergie... weet dat ze telkens weer hun kopje oprichten naar de zon en het licht, welke storm ze ook moeten doorstaan... en zo ga jij dat ook doen, nietwaar?!

sterkte en zonnebloemknuffel
tricky

ps: boeiende reis trouwens... mooie herinneringen om de volgende dagen terug voor de geest te halen!

Gepost door: tricky | donderdag, 28 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

hopelijk heb je niet al te veel last ervan??

Leuk verslagje en ook fraaie foto`s. ik wil ook nog wel eens een kasteel van binnen zien. jammer genoeg zijn er dan geen liften hé en rare ongelijke treden meestal..

Gepost door: Anita | donderdag, 28 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.