vrijdag, 29 augustus 2008

Joie de vivre Part VI

Later die vrijdag namiddag vonden de prinsesjes hun weg naar het dorpje Crissay sur Manse, wat door onze gastvrouw van de chambre d’hôte als één van de best bewaarde geheimen van de streek werd beschouwd.  Ok pas mal, maar zoveel valt er nu ook weer niet te zien!

717273
7475

Tenslotte vonden de prinsesjes dat het best wel leuk zou zijn om hun vakantie af te sluiten met nog een laatste kasteel.  Hun keuze viel deze keer op Château du Rivau.  Het kasteel en zijn tuinen zorgden voor een waardige afsluiter.  Vooraleer het kasteel te verkennen, maakten de prinsesjes, zoals het echte prinsesjes betaamt, een wandeling in het sprookjesbos. 

Als jullie heel stil zijn , horen en zien jullie de kaboutertjes …Het sprookjesbos en zijn inwoners spraken tot de verbeelding van de prinsesjes.  Eindelijk een waardige troon gevonden! En oei hopelijk lopen deze bomen niet over ons heen …

80767778

De prinsesjes waren het weeral eens.  Dit was een mooi kasteeltje …

79818284

Een mooie roos voor een roos van een vriendin! Heidi, een hele dikke merci voor een heerlijke vakantie … kusjes

83

Zaterdag 23 augustus 2008.  Het zat er weeral op.  Tijd om terug richting België te rijden.  Maar niet zonder een tussenstop in Orleans.  De tijd en vooruitzichten van files rond Parijs beperkten onze mogelijkheden daar en buiten dit kiekje van de kathedraal, hebben we niet veel van de stad gezien.

85

22u. die avond … met het buikje rond gegeten, de botten vermoeid van het lange auto zitten en verlangend naar dat eigen bedje … had dit prinsesje eindelijk haar eigen kasteeltje binnengetreden.  Home sweet home!   

00:30 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

blij dat je een leuke vakantie hebt gehad, ik denk dat je al bij al ook nog redelijk goed weer hebt gehad he ?

groetjes , Dirk

Gepost door: Dirk | vrijdag, 29 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Goeie morgen prinsesje Ik had hier voor 2 dagen bij te lezen maar ik heb me dan ook geen seconde verveeld. Hoe doe je dat om zo filmpjes op you tube en de code te vinden om op je blogje te zetten?
Mocht je me dit willen doormailen dan mag je mijn resterende (zowat 500 stickers allemaal hebben)...nee, mail de nummers eens door en ik zorg ervoor dat je ze in de bus krijgt!
Het zag er inderdaad een lekker wijntje uit en je gezicht sprak boekdelen! Leuk om zien!
Veel liefs!

Gepost door: Veerle | vrijdag, 29 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

:-) bedankt voor het roosje!! Met alle plezier om jou een leuke vakantie te geven. En met jou op vakantie gaan is altijd leuk!! :) Ik heb er even hard van genoten.

kusje terug

Gepost door: Heidi | vrijdag, 29 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.