vrijdag, 29 augustus 2008

Mambo n° 5

Woensdag 27 augustus 2008.  Een mens zou haast gaan denken dat er echt zoiets als routine bestaat wanneer het op chemo aankomt.  Hmm, te sarcastisch waarschijnlijk!  Het slechte nieuws was … daar gaan we weer. Net nu we ons “normaal” begonnen te voelen, kwam die volgende portie vergif er weer aan.  Het goede nieuws … 5 down … only one to go!

Ondanks het feit dat ik me er sinds die avond ervoor volledig in berust had en probeerde de kalmte zelve te wezen, had mijn maag er weer eens anders over beslist.  Het leek wel alsof het aanprikken van de port-a-cath en de eerste insijpeling van het zoutwater het startsein voor mijn maag was om even lekker lastig te zijn.  Na 2 uur er tegen gevochten te hebben, was het innemen van het anti allergie pilletje genoeg om tot een volledige maaglediging over te gaan.  Damn.  En ik had nog zo gehoopt deze keer niet … tja …

De koude die me daarna overviel was duidelijk.  Dit wordt echt wel elke keer zwaarder en zwaarder.  Gelukkig bracht een dekentje wat soelaas en voor ik het wist zat ik in dromenland. Toegegeven, de tijd vloog zo voorbij en voordat ik het wist zat mijn kuur van 3 uur in de aders.

Ondertussen zijn we vrijdag 29 augustus 2008.  Blij dat ik mijn reisverhaal volledig uitgeschreven heb!  Stilletjes aan beginnen de eerste chemo bijwerkingen zich te manifesteren. Blijf het nog steeds een verademing vinden dat mijn vriend Ixabepilone voor geen verdere misselijkheid zorgt. Maar het metaalsmaakje waarmee we te kampen hebben, verraadt dat ook vrienden soms venijnige kantjes kunnen hebben.

Over de neuros ga ik het echt niet hebben.  Ik zit misschien in de ontkenningsfase, maar ga er van uit dat de pijnstillers deze de komende dagen wel onder controle zullen houden …

21:00 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

wat is het toch een rotmonster in je lijf en dan al die bijverschijnselen van de chemo. Kunnen ze nu eens niks uitvinden zonder bijwerking vraag ik me dan af????
Heel veel sterkte en beterschap voor jou
doeiii

Gepost door: Anita | zaterdag, 30 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Meisje toch Het is allemaal nog niet erg genoeg dat die vervelende bijwerkingen er ook nog eens moeten bijkomen...maar ik hoop dat je mindere periode over is als je smurfenstickers eraan komen en je niet verkeerd begint te plakken, want dan moet ik die immense stapel (die niet meer op volgorde zit) nog maar eens onder handen nemen)...maar graag gedaan hoor! Hihi!
Liefs en sterkte hé!

Gepost door: Veerle | zaterdag, 30 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Chanel 5 Jij hebt het over de mambo 5 ik indertijd in mijn dagboek over Chanel 5...Meid, je kan inderdaad beginnen aftellen!

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wen | zaterdag, 30 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

alleen... maar denken aan het gevecht dat geleverd wordt in je lijf en dat die rotzooi daar nu eigenlijk 'goed' werk aan het leveren is... en weten dat je er nog maar eentje te gaan hebt!
good luck, nog efkes volhouden meid!
tricky

Gepost door: tricky | zaterdag, 30 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Het aftellen kan nu pas echt beginnen Zolang die rotzooi maar helpt, nemen we de bijwerkingen er met enige tegenzin wel bij.
Nog eentje te gaan! De moed zeker niet opgeven.
Ik heb woensdag mijn 2de Herceptine gekregen.
Sterkte,
An

Gepost door: An | zondag, 31 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

*** Die chemo is echt rotzooi hé maar wat anders kan je doen ??
hopelijk een fijne zondag gehad
Groetjes

Gepost door: illness | zondag, 31 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

metallica know the feeling...ik loop hier 24/7 met kauwgom in mijn mond. Bij mij gaat dat leuke smaakje niet meer weg :s
Ik hoop dat de pijnstillers in form blijven.

Gepost door: flupque | zondag, 31 augustus 2008

Reageren op dit commentaar

Oef Sanne, nog eentje.
Nog even volhouden en dan je lichaam de tijd geven weer op te bouwen.

Dikke steun nog!

Gepost door: rikkert | maandag, 01 september 2008

Reageren op dit commentaar

Dag Sanne Ik hoop dat je al een beetje aan het bekomen bent en dan...nog eentje...joepie.
Hou je daar aan vast meid...en koester de mooie momenten van jullie reis en alle mooie dingen die je in je hart hebt!
Je bent een prachtige meid en je strijd is krachtig...ik bewonder je...
Liefs

Gepost door: Veerle | maandag, 01 september 2008

Reageren op dit commentaar

meid :-), je doet dat goed!! Ik bewonder je!!

woehooeeee nog eentje te gaan :)

x

Gepost door: Heidi | maandag, 01 september 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.