zondag, 28 september 2008

Land of the living

Zaterdag avond 27 september 2008.   Het was een datum waarnaar ik reeds lange tijd naar had uitgekeken.  De kaartjes voor Milk Inc in het Sportpaleis waren dan ook in een pré diagnose tijdperk aangeschaft.  En toen die diagnose viel, zeiden we “ach we zien wel tegen dan”.

Vanavond was het dan eindelijk zover.  Een super feestje om te vieren dat die akelige periode eindelijk achter me ligt.  De champagne had het feest de avond daarvoor reeds ingezet, maar de voorbije avond was de kers op de taart.

De melkfabriek heeft me niet teleurgesteld.  Daar stond ik dan.  In the land of the living.  Duizenden mensen rondom me heen en allemaal met 1 doel.  Bij de eerste noten van “Tonight” sprongen de vreugdetranen spontaan in mijn ogen.  Wat was ik blij daar te staan.  Tonight, this is where I wanna be.

Hit na hit en meebrullen dat we deden.  And she's dancing like she's never danced before.  De guest appearances van Sylver en Tom Helsen maakten de ervaring alleen maar rijker.

Jammer genoeg komen aan alle mooie liedjes een einde en deze melkliefhebber gaat nu naar haar bedje.  Let's make this moment last.

01:21 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben blij dat je zo intens genoten hebt in het Sportpaleis!

Gepost door: Elly | zondag, 28 september 2008

Reageren op dit commentaar

Dag lieve Sanne Ja...Milc Inc, daar had ik ook willen bijzijn!
Echt wel de moeite hé!
Blij dat je zo genoten hebt!
Ook bedankt voor je lieve woorden...doet zo goed!
Nog een fijne zondag gewenst en nog nagenieten hé!
Liefs

Gepost door: Veerle | zondag, 28 september 2008

Reageren op dit commentaar

milk inc in leuven... ja hoor, de studenten hier werden afgelopen donderdag verwend en verwelkomd met deze goeie groep! heb nog even getwijfeld of ik ook... wou zelfs even mee met Hannah (18 en begint nu aan haar eerste jaar!) maar dat wou ik haar toch niet aandoen, met zo'n 'ouwe tante op stap'...
maar jij hebt er duidelijk ook van genoten... geniet maar lekker verder!
cy
tricky
ps: door omstandigheden is mijn blogje
verwijderd, maar er is er alweer een nieuw: http://sunflowertricky.blogspot.com
verander je het in je linkje?

Gepost door: tricky | zondag, 28 september 2008

Reageren op dit commentaar

energizing! ... deugd zal het gedaan hebben, dat kan ik mij voorstellen! Geniet nog maar lekker lang na!

Gepost door: flupque | zondag, 28 september 2008

Reageren op dit commentaar

Geniet nog even na! Hey Sandra,

Zo te lezen heb je echt genoten van je avondje sportpaleis. Hopelijk zijn de stembanden niet te hees van het meezingen en juichen. Geniet nog even na van al dat moois!

Liefs,
An

Gepost door: An | maandag, 29 september 2008

Reageren op dit commentaar

V for victory!! Hej Sanne,

Good for u!!!! Gelijk heb je, dat je het einde van 'deze akelige periode' in stijl gevierd hebt... en dan nog wel met de melkfabriek...;)...

Gepost door: me, myself | maandag, 29 september 2008

Reageren op dit commentaar

milk inc Milk Inc was precies beter dan Tiesto ;-)
Groetjes
Vicky

Gepost door: vicky | maandag, 29 september 2008

Reageren op dit commentaar

Dag lieve Sanne Snotteren, hoofdpijn, maagpijn, gewrichten die pijn doen...ik vind het niet zo ernstig maar verlang wel naar mijn bedje!
Ik hoop dat het voor jou ook vlug mag overzijn en dat je nog wat koestermomenten kunt vangen zolang de zon zich af en toe laat zien!
Liefs

Gepost door: Veerle | maandag, 29 september 2008

Reageren op dit commentaar

Goed zo ik kan me voorstellen dat je genoten hebt, zeker na het afsluiten van een periode, en nu vollop ertegenaan met de bestralingen! ik lees dat je ook in Sint Augustinus behandeld wordt, ik kom gewoonlijk op dinsdag, dus morgen weer. Wie weet kom ik je nog wel eens tegen daar. En je schildert, net als ik, maar ik geef toe, bij mij staat die energie momenteel op een zeer laag pitje, maar de ezel ... die staat als getuige in mijn woonkamer haha

dank voor je bezoekje en dat boek, lezen! niet laten liggen, bij mij is het al bijna versleten en staat vol fluo aanduidingen

heel veel liefs en go for it!
Claudine

Gepost door: Claudine | maandag, 29 september 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.