vrijdag, 05 juni 2009

Don’t dream it’s over

Het valt me de laatste dagen op dat mijn dromen een eigen leven zijn gaan leiden.  Het voornemen om al die dromen een keertje neer te pennen lijkt wel een huzarenstukje.  Flarden van situaties en gezichten.  Amper een herinnering aan wat er allemaal in dat hoofdje gepasseerd is.  Soms totale verwarring.  Want waarom droomt een mens over spoken uit het verleden en gebeurtenissen die nooit hebben plaatsgevonden?!

Bewust en onbewust.  Wanneer de tonen van Crowded House me tegemoet kwamen gisteren, werd alles me plotseling zo duidelijk.  We dromen nu eenmaal.  We verwerken onze dag, angsten, hoop en zelfs dat wat nog komen moet.  Het eigen lichaam dat onbewust tegen je zegt: hé je weet wat eraan komt … je weet best wat je moet doen … laat het nu allemaal maar gewoon gebeuren … het komt echt wel goed!

Kunnen dromen.  Over de kleine dingen maar ook over de grote zaken in het leven.  Het lijkt zo evident.  Maar besef vandaag des te meer dat mijn REM slaap me de laatste maanden in de steek heeft gelaten.  En als het leven je dan al eens leuke dingen toewerpt … dan kan je toch niet anders dan verder te blijven dromen!

16:03 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dromen Het komt echt wel goed!

Gepost door: Paul | vrijdag, 05 juni 2009

Reageren op dit commentaar

gedroomd... ik heb vannacht gedroomd dat ik vergeten was te gaan stemmen... ?!? en bij het wakker worden was ik even echt in paniek...
gelukkig komen niet alle dromen uit... maar soms ook wel! keep on dreaming... as in 'droom alsof je eeuwig... enz...'

Gepost door: tricky | vrijdag, 05 juni 2009

Reageren op dit commentaar

Niets is mooier dan een droom om een toekomst te creëren.
Sommige dromen zijn bedrog...maar we mogen nooit opgeven om er in te blijven geloven hé ;-)

Gepost door: wenneke | zaterdag, 06 juni 2009

Reageren op dit commentaar

heeft niks met je post te maken.. maar wat een prachtige foto op je blog! Je ziet er echt goed uit, en zo mooi bruin!!! Blijven genieten, meid, want het is duidelijk dat je dat doet,... je straalt!

Gepost door: me, myself | vrijdag, 12 juni 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.