maandag, 29 juni 2009

How to get ready for a new start in 2 months time - part II

Terwijl deze vakantieganger (wel te verstaan niet continu natuurlijk) heerlijk aan het genieten was, werd het stilaan ook tijd om de zaken op een rijtje te krijgen.  First things first.  Niet afwachten. Het heft zelf in handen nemen.  Het valt me vaak op in gesprekken met lotgenoten dat mensen ervan uit gaan dat keuzes niet meer bestaan in het leven na kanker.

Laat me dit dan toch even tegenspreken.  Zorgt een leven na kanker er net niet voor dat wij sterke vrouwen beter weten wat we willen, wensen, hopen, dromen en vooral willen waarmaken.  Neen, kanker maakt ons niet minder.  Integendeel.  We genieten meer.  We worden assertiever.  Begrijp me niet verkeerd.  Dit waren we uiteraard al. Maar niets mis mee duidelijk te formuleren wat je wil en kan.  Duidelijke communicatie naar de buitenwereld lost veel op. 

Karma police.  Gewoon opkomen voor jezelf.  Het pad effenen zodat je met een gerust gevoel de volgende stappen kan zetten.  No big expectations Just believe in yourself …

00:46 Gepost door GI Sanne in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Natuurlijk zijn er nog keuzes na de K en zoals je zelf aangeeft misschien wel meer dan daarvoor. Omdat je nu bewuster bezig bent met je wensen bedoel ik dan.
Gewoon je eigen gevoel volgen hé meid.

Groetjes

Gepost door: Elly | maandag, 29 juni 2009

Reageren op dit commentaar

Dag straffe madame,

Zoals al zo vaak gezegd en hier geschreven...Your own way of life :-)Alles op zijn tijd...niet te veel focussen, maar zien wie of wat er op jouw pad komt...(ook al durven we dat soms al eens uit het oog te verliezen)

Liefs
Wen

Gepost door: WENNEKE | maandag, 29 juni 2009

Reageren op dit commentaar

Wijze woorden van een toch bijna continue vakantieganger :)
Je denkt inderdaad waarschijnlijk bewuster na over wat je echt wil.
Wens je in ieder geval toe dat de opties die je verkiest, ook werkelijkheid kunnen worden. Succes.

Gepost door: Filip N | maandag, 29 juni 2009

Reageren op dit commentaar

:) Stap twee kon denk ik niet beter worden samengevat ... eigenlijk de essentie van alles hè ... keuzes durven maken en er de verantwoordelijkheid voor opnemen! Een andere lotgenote zei onlangs ook nog: "Welke problemen? Ik zie alleen maar oplossingen!" FANTASTISCH!!!

Gepost door: flupque | woensdag, 01 juli 2009

Reageren op dit commentaar

keuzes... tuurlijk hebben we nog keuzes na K, en wat zelfs meer is, we maken ze veel bewuster, want je hebt de eindigheid van de dingen en het leven (een beetje) ervaren... dus je weet meer wat er toe doet...

en ja, believe in yourself is één ding, maar soms helpt het dat ook anderen een beetje in jou geloven, awel, ik ben daar alvast eentje van ...;-)
Go for it girl, you can do it!

Gepost door: tricky | vrijdag, 03 juli 2009

Reageren op dit commentaar

Kom je even een heel fijne zondag wensen

Groetjes

Gepost door: pcuser | zondag, 05 juli 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.