maandag, 16 juli 2012

THANK YOU FOR LOVING ME

Op deze manier wil ik even iedereen bedanken voor de vele kaartjes, berichtjes, bloemen en telefoontjes.  Bedankt dat jullie van me houden!

Schoten-20120716-00133.jpgSchoten-20120712-00132.jpg

 

 

 

 

 

 

14:56 Gepost door GI Sanne | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

donderdag, 12 juli 2012

MEET ME HALFWAY

Ondertussen hebben we net genoten van een rustpauze van 3 weken.  Zelfs een korte toffe city trip met super vrienden kon daarbij niet ontbreken. De CT Scan van de longen bevestigde het officieel.  Er is verbetering.  De oncoloog leek zelfs enthousiast.  Een goede verbetering GI Sanne.  Ja toch wel het nieuws dat ik verwachtte.  En ben ik blij met die voorzichtige 30%?!   Tuurlijk wel … 

Maar waarom ben ik dan niet happy vandaag? Ken je dat gevoel na het intensief opbouwen van een stressmomentje.  Zodra die stress wegvalt, voel je je totaal niet beter.  Integendeel zelfs.  Meestal uit zich dan één of ander kwaaltje.  Zo ook nu bij mij.  Hoe bizar het me nu ook aanvoelt, ik zit momenteel met een zware verkoudheid.  Schorre keel.  Hese stem.  Hoesten.  En net dat vrees ik zo erg.  Want ik dacht me vandaag gewoon 100% te voelen na die rustpauze en super nieuws.  Is het dan niet gewoon menselijk dat ik me daardoor teleurgesteld voel?

Toegegeven het recente nieuws van het verlies van weeral een lotgenote helpt daarbij totaal niet.  Elke situatie is anders GI Sanne.  Dat hoor ik zo vaak.  En is ook wel waar.  Onbewust ben je toch altijd op zoek naar gelijkenissen.  Gelijkenissen om dan positieve conclusies te trekken.  Maar zo simpel is het helaas niet.  En misschien maar al goed.  Ik vecht mijn strijd.  Ik vecht met mijn ziekte.  Mijn lichaam beslist zelf hoe hiermee om te gaan.

Morgen starten we met een nieuwe reeks van de chemische broeders.  Het gaat nu alleen maar zwaarder worden.  Stilletjes hoop ik dat we hierdoor vlotjes de kaap van 50% verbetering gaan passeren. 

Meet me halfway, right at the borderline

That's where I'm gonna wait for you

09:02 Gepost door GI Sanne | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |